romkocsmák

Romkocsma tippek hűvösebb időre

Szabadidő

A hűvösebb, csípősebb idő beköszöntével a romkocsma túrázási kedv a hőmérsékletváltozással arányban, általában nem csökken, de nem árt a bulizás helyszínéül olyan helyet találni, ahol kellemes melegben lehet italozni, elmélázni az élet dolgairól. A FreePubCrawlBudapest.com segítségévvel összegyűjtöttük a legjobb romkocsma helyeket, ahol a hideg időszakot remek hangulatban átvészelheted.

Grandio Jungle Bar & Grill

Jó alternatíva a bemelegítéshez a bulinegyed csendesebb szakaszán, a Nagy Diófa utcában lévő bár, amelynek a belső udvarában egy hostel van. A különleges belső növényzete miatt hangulata egyedi a többi romkocsmához képest. A dekoráció pazar, a falon lógatva, vagy festve, a tárgyak a fákról lógatva, sokakat meghökkent a látványosságával. A bárpultot régi videokazettákból rakták ki, de egy komplett cipőgyűjteményt is akasztottak a fákra, hogy kiszellőzzenek? Népszerű a helyiek, és a külföldiek körében.

Grandio

Grund

Ha a jóféle italok, és habzó sörök mellett a hely egyedi megjelenése is fontos, akkor a Grund tökéletes választás. Érdemes néhanapján a nagy klasszikusokat hanyagolni, és más külsőbb kerületek gyöngyszemeit felfedezni. A kocsmát a nyolcadik kerületben, a Nagytemplom utcában találod meg.

Színes és mintás falaival, különtermeivel, kényelmes berendezésű elvonulós sarkaival a helyet felkeresheted szülinapokra, de céges bulik helyszínére kiváló. Játszóterén a kicsik jól érzik magukat, míg a nagyok akár meccset néznek.  Jó időben a tömeg inkább a szabadterére csábul, de a hidegben jó érzés a hely belső atmoszférájában a színes pazar falak közt sörözgetni, beszélgetni. Az éhezőket grillkonyha várja, de a zenére éhezők sem maradnak hoppon, retro koncertek, és DJ-k tolják a zenei újdonságokat.

Ground Bar