japan manikur

Hasznos tippek műkörmösöknek: Hogyan álljon vállalkozásod több lábon?

Munka

Manapság egyre többek igénye, hogy ápolt és szép legyen a keze. A műköröm népszerűsége miatt a vendégek akár már hónapokkal előre is időpontot egyeztetnek műkörmösüknél. Rendszerint a reggeli és délutáni időpontok telítettek, és egy váratlan bejelentkezést nehezen tudnak teljesíteni.

Ennek ellenére felvetődhet benned a kérdés, hogyan tudnád a vállalkozásodat függetleníteni a szezonális körülményektől, illetve a holt időket hogyan lehetne hasznosan kiaknázni. De a szolgáltatások igénybevételének ciklikussága, és a gazdasági körülmények alakulása miatt minden vállalkozó esetén célszerű a több lábon álló szolgáltatás kiépítése.

Műkörmösként is folyamatos szakmai önképzésre van szükség: egyrészt az új technikák és az új alapanyagok megjelenése miatt, másrészt alkalmazkodni kell a vendégkör igényeihez. Több lábon állva sikeresen kombinálható akár két tevékenység is, amelyek jól kiegészítik, és erősíthetik egymást.

Hogyan válassz?

Megfigyelve a vendégeket, gyakran tapasztalható, hogy a billentyűzet használat miatt kézmerevségre, és fájdalomra panaszkodnak. Egyre többeknek okoz problémát a megváltozott eszközhasználat, amely miatt nemcsak a kezük szépségével, a legújabb körömtrendekkel, de kezük egészségének megóvásával is foglalkoznak.

Műkörmösként kiváló lehetőség egy svédmasszőr képzés elvégzése, amellyel komplex szolgáltatást is nyújthatsz az új tudás birtokában.

Komplett kezelésként beépíthető a manikűr után a frissítő kézmasszázs.  Ennek két előnye is van. Az egyik, hogy a vendégnek nyugtató ellazító érzést nyújt, a másik pedig az, hogy puha és hidratált kézen lehet folytathatni a munkát a lakkozással.

A vendég igénye szerint ezt a kezelést akár lábon is elvégezheted.

 Akár szezonális szolgáltatásokat is kidolgozhatsz:

  • évszakokhoz alkalmazkodó
  • hétvégi teljes körű ajánlatok bevezetése

 Így biztosíthatod, hogy vállalkozásod hosszú távon működőképes és fejlődőképes legyen.