Béres Csepp

Béres Csepp: Érdekességek, amit eddig nem tudtál a Béres Cseppről

Egészség

A hűvös esős idő beköszöntével a nemcsak melegebb ruhák kerülnek elő a szekrény mélyéről, de szervezetünk immunrendszere is támogatásra szorul. Hogy az őszi hónapokat nem az orvosi rendelőben töltsük, a kórokozókkal szembeni harcra idejében fel kell készülni. A Béres Csepp az egyik legnépszerűbb hazai készítmény, amely segít a betegségek megelőzésben illetve a legyengült szervezet roborálásában. Jó hír, hogy nemcsak felnőttek, de gyermekek (3 éves kor, illetve 15 kg testsúly felettiek) számára is fogyasztható.

Az idősebb dr. Béres József találmánya, amely, a hosszú, ötven évet meghaladó történetében sikerült gyógyszerré minősíteni, de ezt sajnos feltalálója nem érhette meg. A Béres Csepp az egyik legismertebb hazai készítmény, amely napjainkban számos kombinációja érhető el. A mai árubőség korában sokan el sem tudják képzelni, hogy a 80-as években hány és hány betegnek jelentette az egyetlen reménységet a gyógyulásban.

  • A magyar vásárlók körében a legnépszerűbb immunerősítő készítmény. A Béres Csepp Extra készítmények mellett, de a Béres C-vitamin és a Béres Calcium is az elsők között szerepel.
  • Nyomelem pótlásra ajánlható, de csak C-vitaminnal együtt hatásos

Az első fontos tudnivaló, hogy egyedülálló összetétele miatt alkalmas gyógyszerkénti használatra. A Béres Csepp C-vitaminnal együtt fogyasztva fejti ki hatását, ezért a cseppekkel egy időben a vas felszívódásának fokozására szükséges minimálisan 50 mg C-vitamint is fogyasztani.

Béres Csepp

  • Hungarikum

A Béres csepp és Béres csepp plusz 2013 óta Hungarikum védjeggyel rendelkezik.

  • A Feltaláló című film a Béres Csepp történetéről és feltalálójáról szól.

Gyöngyössy Bence rendezte  A Feltaláló című magyar filmet, amelyből a csodás termék, és elkötelezett feltalálója mellett pontos látleletet kaphatunk  a hatvanas-hetvenes évekről.

  • A WADA tiltólistáján szerepel 2015 óta

Habár az átlagos fogyasztót nem érinti, az élsportban érdekeltek számára fontos információ: A dopping ellenes ügynökség 2015-ben vette fel a tiltott szerek listájára a KOBALT (kobalt-klorid-hexahidrát) hatóanyag tartalma miatt.