fogfehérítés

Fogfehérítés

Egészség

Fogfehérítési módszerek

A SoniWhite ultrahangos fogfehérítő készülék alkalmazása során egészen egyedülálló módon, kizárólag ultrahangos rezgéssel katalizálja az alacsony koncentrációjú hidrogénperoxidot. A Soft Whitening kezelés alacsony peroxid koncentrációval történik, ezért az érzékenység esélye lecsökken.

A ZOOM fogfehérítés egy olyan fogfehérítő eljárás, mely a fog zománcra és a dentinre hat. A ZOOM lámpával aktivált hatóanyag a gélben a hydrogen-peroxid. A hydrogen-peroxid reakció következtében fogzománcban és a dentinben oxigén keletkezik és kifehéríti a fog felszínét, de a fog struktúrája változatlan marad.

A Hellerdent® White&Go™ Tooth Whitening Pen professzionális fogfehérítő használata során nincs szükség semmilyen előkészületre, és nem kell járni fogászati kontrollra. A termék kitűnően használható az elszíneződött vitális, illetve non-vitális fogak, a teljes fogsor, vagy csak egyes fogak fehérítésére is, remek hatást gyakorol a fogközök és fogrések fehérítésében is.

Klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy a BriteSmile módszer teljes mértékben biztonságos. A gélt egy speciális plazma lámpából érkező kék fénnyel világítják meg. Ettől felgyorsul a fogakon a fehéredési folyamat. A kék fény nem UV és nem lézer.

A BlanX az egyetlen olyan kozmetikai fogkrém, amely összetételében sarki zuzmó és bambusz mikro szemcse található. A sarki zuzmó tökéletes hatása miatt a Blanx koptatás nélküli, természetes fehérítő hatásáról ismert, és használata során nem károsítja a fogzománcot.

Az Opalescence kémiailag fehérít; a polimerizációs lámpa csak felgyorsítja a folyamatot, ezért gyorsabban történhet a rendelői kezelés. A megfelelő technikával történő izolálás lehetővé teszi a fogak egyenként való fehérítését is, ami csak fogorvosi rendelőben oldható meg.

Fogfehérítő Tapasz 6% hidrogén-peroxid hatóanyagának hatására a fog elszíneződései elhalványulnak, ezért a fogak fokozatosan kifehérednek. A teljes hatás 14 napi használatot követően lesz látható.

A fogfehérítő módszerekhez lehet még sorolni a ma már kiváló minőségben kapható fogkrémeket és a házi praktikákat is.