Natúr hidratáló arckrém

Natúr hidratáló arckrémmel a hosszantartó egészséges bőrért

Szépség

A jelenlegi környezetszennyezés mértéke, a helytelen táplálkozás és nem megfelelő folyadékfogyasztás, a szmogos-koszos levegő, az UV sugárzás, a megannyi növényvédőszer és a csapvízben lévő káros anyagok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy arcbőrünk érzékennyé váljon.

Nem meglepő emiatt, hogy az elmúlt évek során megnőtt az igény a teljesen természetes alapanyagokból készült kozmetikumok iránt.

2020 legjobb hidratáló arckrém típusai között Te is biztosan megtalálod azt, amelyik illik a bőröd szerkezetéhez. A natúr kozmetikumokban az a jó, hogy végre figyelembe veszik a gyártók azt az egyszerű tényt, miszerint az embernek a bőre a legnagyobb szerv, amelyen különféle tápanyagokat tud felvenni.

Igazából semmit sem kéne a bőrünkre kenni, amit nem ennénk meg, hiszen a bőr is egy szerv, s képes felszívni a felületéről szinte bármit, ami utána bejut a véráramba.

Szinte minden károsítja a bőrünket

Mindig azt halljuk, hogy igyunk eleget. De ha sokat – azaz elegendő mennyiséget – iszunk, akkor viszont 10 percenként kell kimennünk a mosdóba, amely munka közben igen kellemetlen. Emiatt alig van olyan nő, aki eleget iszik egy nap.

A bőr a kor előrehaladtával alapvetően egyre szárazabbá válik. S ha ez nem lenne elég, nyáron a klimatizált helyiségek szárítják ki a bőrünket és okoznak irritációt. Télen pedig a túl száraz és meleg levegő bent, kint pedig a fagyos hideg igyekszik megnehezíteni a bőrápolási rutinunkat.

Egyáltalán ki vásárol még hagyományos arckrémet?

A hagyományos arclemosók és arckrémekben kevés a hatóanyag, de annál több a bőr védelmi rétegét károsító kőolajszármazék, parabén vagy mindenféle ismeretlen eredetű aroma és tartósítószer, ami egyenes út a ráncos, károsodott, kipirosodott és érzékeny bőrhöz.

Ezzel szemben a natúr termékek csak tápláló, a bőr számára hasznos növényi összetevőkkel vannak tele, amelyektől nem lesz piros, kiütéses vagy száraz foltos az arcbőr.

Megoldást nyújtanak a teljesen natúr hidratáló arckrémek

Szerencsére 2021-ben már nem csak a hagyományos készítésű, kőolajszármazékokkal teli arckrémek közül kell válogatnunk.

Helyette az interneten is tudunk vásárolni magyar gyártású, gyógynövényekben, tápláló olajokban és persze hialuronsavban és kollagénben gazdag natúr hidratáló arckrémeket is.

Ezektől biztosan nem kapunk kiütést, és a többségét még terhesen vagy szoptatás alatt is használhatjuk.