hydra beauty kezelés

Az arc tisztítása, hidratálása és fiatalítása egy kezelésen belül Hydra Beautyval

Szépség

Tiszta, hidratált és fiatalos bőr? A Hydrafacial kezelés segít ebben! Az innovatív eljárás a bőrápolás új generációját képviseli. Kíméletesen és hatékonyan tisztítja az arcot, eltávolítja a szennyeződéseket és a felesleges faggyút, majd hidratáló hatóanyagokkal táplálja a bőrt. Élvezd a tiszta, hidratált és fiatalos bőr érzését a Hydra Beauty kezeléssel!

Mi a Hydra Beauty kezelés lényege?

Az arcunk a mindennapi életben számos káros hatásnak van kitéve, legyen az szennyezett levegő, UV-sugárzás vagy a stressz. Mindez károsítja a bőrünket és elősegíti a ráncok, bőrhibák kialakulását. Azonban most itt a megoldás: a Hydrafacial kezelés, amely hatékony és kényelmes megoldás az arc tisztítására, hidratálására és fiatalítására.

A Hydrafacial kezelés egy korszerű bőrápolási eljárás, amely többféle bőrprobléma kezelésére hatékony. A kezelés során egy speciális eszköz segítségével eltávolítják a szennyeződéseket és a felesleges faggyút az arcodból, majd hidratálják és táplálják a bőrt. Az eredmény már az első alkalom után is látványos lehet, és a kezelés folytatásával a bőrünk állapota fokozatosan javul.

A Hydrafacial kezelés többlépcsős technikát alkalmaz, amely elősegíti a sejtregenerációt. A kezelés folyamata magában foglalja a tisztítást, kémiai hámlasztást, vákuumos nyirokmasszázst, pórustisztítást és mély szöveti táplálást. Az eljárás során a szennyeződéseket eltávolítják, és esszenciális tápanyagokat juttatnak be a bőrbe, így helyreállítják a bőr egyensúlyát, tökéletesítik a bőr tónusát és csökkentik a ráncok megjelenését.

A Hydrafacial kezelés egyik legfontosabb előnye, hogy szinte minden bőrtípusra alkalmazható, és az eredmények rövid időn belül láthatóak. Ráadásul a kezelés fájdalommentes és nem speciális utóápolást. A Hydrafacial kezelés kiváló választás lehet, ha szeretnél gyors és hatékony megoldást bőrproblémáidra, hiszen a kezelés időtartama általában 45-60 perc. Az eredmény azonnal látható, azonban a hatás 28-30 napig tart, így a Hydra Beautyt érdemes rendszeres havi arckezelésként tekinteni, és ennek megfelelően beütemezni a szépségápolási rutinunkba.

 A kezelés lépései:

  1. Az arcbőr előkészítése, szennyeződések eltávolítása. 
  2. Ezt követően a speciális, vákuummal működő kezelőfejet a bőrön mozgatva tejsavat tartalmazó folyadéksugárral teljes bőrfelszíni tisztítást végzünk. A tejsav egy alfa-hidroxi-sav, mely a Hydrafacial kezelés során segít eltávolítani a bőr felső rétegének elhalt sejtjeit, amelyek fakó és egyenetlen bőrtónust okozhatnak. Ezenkívül a tejsav segíti a bőr hidratálását és megakadályozza a bőr kiszáradását. A legérzékenyebb bőrökön is biztonsággal alkalmazható. 
  3. Következő lépés az intenzív T-zóna kezelés szalicilsavval. A szalicilsav egy béta-hidroxi-sav, amelynek fő előnye, hogy mélyen behatol a bőrbe, és eltávolítja a szennyeződéseket, pattanásokat, és az elhalt bőrsejteket. Nyugtatja a szeborreás területeket, csökkenti a faggyútermelést és tisztítja a pórusokat.
  4. Ezután a megnyitott pórusokon keresztül, a vákuum technológia és a tornádószerű spirálban mozgó folyadéksugár segítségével hyaluronsavval és peptidekkel hidratáljuk a bőrt. A hyaluronsav a bőrben is megtalálható, olyan természetes összetevő, amely segít megőrizni a bőr hidratáltságát és feszességét.  Ezenkívül a peptidek is hozzájárulnak a bőr hidratálásához és táplálásához, valamint serkentik a kollagén és elasztin termelődését a bőrben. A hialuronsav és peptidek kombinációja csökkentik a finom ráncok és vonalak megjelenését.
  5. Befejezésként fényvédővel védjük a bőrt a káros UV sugárzástól.