medencefedés

A medencefedés előnyei

Ingatlan

Rövid cikkünkben megpróbáljuk összefoglalni a medence fedés legfontosabb előnyeit, mely alapján eldöntheti megéri-e vajon ez az elsőre nem túl olcsó, de hosszú távon mégis megtérülő beruházás.

Kényelem

Csökkentse a medence karbantartását úgy, hogy egyszerűen lefedi a medencét. Egy a többfunkciós medencefedés nemcsak meghosszabbítja az úszási szezont, de egyben védelmet biztosít medencéje számára egész évben.

Ahelyett, hogy több fedelet használna párhuzamosan, amelyek nehézkesek, terjedelmesek, kényelmetlenek vagy nem biztonságosak, egyszerűen használjunk egy modern medencefedést a medence teljes védelmére. Ma már léteznek akár három az egyben medencefedési típusok, melyek fedél biztonsági fedéllel, napelemes fedéllel és egy téli fedéllel is rendelkeznek.

 

A beruházások megtérülése

A párolgás csökkentésével a medence fedele megőrzi a vizet, és csökkenti a vegyi anyagok használatát, így akár 70%-os is megtakarítást is elérhet a működési költségeket tekintve.

Különféle kalkulátor használatával megállapíthatja, hogy mennyi pénzt takarít meg egy medencefedés elkészíttetésével

 

Víz megőrzése

A fedetlen 16 x 36 méteres medence heti 180 liter vizet veszíthet el párologtatással, és drága vegyi anyagokat vesz igénybe emellett. A medencénk évente több száz millió liter vizet takarítanak meg, megőrizve Földünk legértékesebb erőforrását, miközben pénzt takarítanak meg.

Amikor a medence fedelét lezárja, megakadályozza, hogy a víz elpárologjon 95% -os hatékonysággal. Fedők megakadályozzák a beltéri medencék párolgását is, így nincs szükség drága párátlanító rendszerekre.

 

Biztonság

A modern medencefedési termékek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek is megfelelnek. A termékek természetesen a hazai minőségbiztosítási szervek listáján is szerepelnek, az egyes termékek független tanúsítványokkal is rendelkeznek. Ez leginkább a kisgyermekes családok számára fontos, a biztonsági fedelekkel ellátott medence körül akkor is biztonságosan játszhatnak a kiskorú gyermekek, ha éppen nincs felnőtt a közvetlen közelben.