Standpoint Tower dubai

Standpoint Tower

Ingatlan

A Standpoint Tower Dubai belvárosában a Jumeirahban a Burj Dubai sugárúton található, közvetlen a Burj Dubai közelében. Az épület közelében számos étterem és bevásárló központ található, és a sugárút mindkét oldalán szállodák övezik. A tornyoktól az ikonikus Burj Khalifa épülete 700 méterre, és az Aquarium&Underwater Zoo egy kilométerre található.

A projekt fejlesztője a dubai székhelyű Emaar Properties, az Egyesült Arab Emírségek egyik legnagyobb ingatlan fejlesztő cége.

A Standpoint Tower modern külső megjelenése kontrasztban áll a belső klasszikus tereivel.

A tornyok homlokzatai maximalizálják a belvárosra történő kilátást, ugyanakkor minimalizálják a szomszédos apartmanokból a belátást, ezáltal megőrizve a lakosok privát szféráját.

Az ingatlan 2 épület együttese: az A torony 27 emelettel és 2 tetővel rendelkezik, a B torony 19 emelettel és 2 tetővel fog felépülni.  Az A toronyból az Operára és a világ legnagyobb szökőkútjára a  Fountain-ra, a B toronyból a Burj Khalifa tornyaira nyílik tökéletes kilátás.

Standpoint Tower stúdiókból és 1-2-3 szobás apartmanokból áll. A medencére néző lakások tágas balkonnal rendelkeznek.

A rezidenciákat úgy tervezték, hogy az idősek mellett a fiatal generációk számára is vonzó életteret nyújtson a város legdinamikusabb környezetében. A tornyokba nagy sebességű felvonókkal lehet közlekedni. A lakókat és a vendégeket az épület tágas előcsarnokában fogadják.

Az ingatlanhoz szabadtéri medencék, gondosan kialakított kert, parkosított környezet kapcsolódik.  Ugyanakkor billiárd szoba, professzionális ruhatisztító szolgáltatás érhető el. A rezidenciához kávézók és éttermek csatlakoznak.

 A legközelebbi repülőtér, Dubai Nemzetközi Repülőtere 14 kilométer távolságra van.