Mudon Views

Mudon Views

Otthon

A Mudon Views épülete Dubaiban a Sheikh Mohammad bin Zayed úton, Al Hebiah Thirdben található. A 7 emelet magas építmény 221 lakóegysége várhatóan 2020 tavaszán kerül átadásra.

Az apartman komplexumból festői kilátás nyílik a golfpályára, és a Mudon Certral Parkra. Az ingatlanból a város központi úthálózatai könnyen elérhetőek, és a környékén kávézók, éttermek és üzletek találhatóak.

A projekt fejlesztője a Dubai Properties, az egyik legnevesebb ingatlanfejlesztő cég az Egyesült Arab Emírségekben. A 15 éves tapasztalattal rendelkező cég innovatív ingatlan és életmód megoldásokat kínál portfóliójában.

Az apartmanok modern kialakítású lakóterekkel rendelkeznek, és 1-2-3 hálószobásak. Tágas előcsarnokkal, fürdőszobával, elegáns konyhával bíró apartman a modern életvitel igényeihez alkalmazkodik.  24 órás biztonsági szolgálat és kamerarendszer is tartozik az ingatlanhoz. Az apartman tornyokban 3 szintes parkolók és könnyen megközelíthető kocogó pályák, sportterek, gyerek játszóterek és zöld parkok kerülnek kialakításra.

Mudon Views

A gyönyörűen megtervezett kültéri tereiben az aktív életmód szempontjaival összhangban alakították ki.  Csodálatos medencéje napozó résszel van ellátva.

A közeli buja növényzettel teli Mudon Certral Parkban sétálni, kocogni és kerékpározni is lehet.

 Dubai Nemzetközi Repülőtere 46 kilométer távolságra van, autóval 40 perc alatt érhető el Mudon Views apartmantól.