Könyvelőirodát keres? Könyvelés Budapesten, olcsón, jó minőségben

Cégvilág Vállalkozás

Könyvelőirodánkat a 90-es évek elején alapították egy neves osztrák és német könyvelőiroda részvételével. Cégünk azóta is elsősorban könyvviteli tanácsadással foglalkozik, de igény szerint ügyfeleink részére pénzügyi tanácsadást, cégalapításhoz is segítséget nyújtunk. Cégünk több mint 20 éve segíti sikerrel a magyarországi kis- és középvállalkozásokat.

Szakértői csapatunk fiatal és középkorú tehetséges szakemberekből áll, akik éveket, némely esetben évtizedeket töltöttek el nagyvállalatoknál, ahol tökéletesen elsajátíthatták szakterületük legfontosabb tudnivalóit. A könyvelőiroda munkatársai folyamatos pénzügyi- és adózási továbbképzéseken vesznek részt, ezáltal is elősegítve, hogy partnereink részére mindig a legfrissebb adózási tudnivalókkal szolgálhassunk.

Természetesen cégünk csak akkor számít sikeresnek, ha partnereink is sikeresek. Éppen ezért legfőbb célunk, hogy megbízóink számára a lehető legmagasabb színvonalú pénzügyi és adóügyi szolgáltatást nyújthassuk. Cégünk által nyújtott magas minőségű szolgáltatás a partnereinkkel kialakított hosszú távú, mindkét fél számára előnyös együttműködés miatt is elengedhetetlen. tudjuk, az adózási tanácsadóba vetett hit pótolhatatlan, így igyekszünk a velünk szemben támasztott magas elvárásoknak mindig és minden tekintetben megfelelni. Könyvelőirodánk számára felbecsülhetetlen értékkel bír, hogy mindkét fél számára gyümölcsöző kapcsolat alakuljon ki, együttműködésünket a kölcsönös megbecsülés jellemezze. Bővebb információért látogasson honlapunkra

Könyvelési szolgáltatásunk egyik legfontosabb különlegessége annak komplexitásában, a magas fokú szakmai hozzáértésben és nem utolsó sorban megfizethetőségében alapszik. Ne habozzon, ha pénzügyi tanácsadói szolgáltatásra, teljes körű könyvelésre vagy bérszámfejtési szolgáltatásra van szüksége, keresse cégünket bátran! Állunk partnereink rendelkezésére szakmai szolgáltatásainkkal.