elfbar

Kompakt, stílusos, formabontó – akárcsak általa a dohányzás!

Életmód

Aki azt gondolja, hogy már mindent megtapasztalt, ami csak a cigarettázással kapcsolatos, annak van egy jó hírünk! Van egy termék, ami olyan újító tulajdonságokkal büszkélkedik, melyek egy valamiben díjnyertesek. A megújulásban! Szóval itt az idő eltörölni a régi cigis sémákat, és valami vadítóan innovatívat megismerni.

Az alap a nikotinos ízharmónia

Az Elf Bar nem ígér kevesebbet annál, mint amit a nikotinnal fűszerezett ízjegyek élvezete kínál. Maga a kellék stílusos, kompakt és elegáns, azaz eleve elüt mindentől, amit eddig a dohányzás témakörében a legtöbben gondoltak. Nem túlzás azt állítani, hogy a támogatásával olyan új szintre emelhető a dohányzás amúgy már túlságosan is jól ismert, megszokott, olykor unalmas élménye, ami üdítő, lelkesítő és izgalmas! Miért is ne lehetne a nikotin bevitele valójában egy kaland? Például egy olyan felfedező túra, ahol az ízjegyek sokszínűségében jóformán el lehet veszni, mint egy dzsungelben? Ugyanis a paletta tagjai ténylegesen „sokízűek”. Az epres-kivis, és az almás-barackos, hogy csak két variációval rukkoljunk elő, ráadásul arról is hűen tanúskodnak, hogy nem kell megragadni az ízek terén sem a tradicionális alternatíváknál. Miért ne lehetne összeházasítani olyan ízjegyeket, amik külön-külön fix, hogy díjnyertesek, ám együtt még ennél is vonzóbbak? A legjobb mindezt személyesen átélni, megtapasztalni, mert egyébként az ízekről kicsit nehéz írni, lévén az ízlelésnél nincsen jobb, hitelesebb bizonyíték.

Persze könnyen lehet, hogy a bőség zavara már-már zavarba ejtő, ekkor érdemes felsorakoztatni a befutó ízeket, majd szépen sorban végigkóstolni őket. Így pláne borítékolható a megújuló ízélmény!

Mennyibe kerül mindez?

Az Elf Bar bekerülési költsége abszolút baráti. Érdemes az oldalt figyelni, mert gyakoriak az akciók, amikor az amúgy is kedvező ár akár 25 százalékkal is csökkenhet. Ezeket az alkalmakat megéri kihasználni, és annyiféle ízből beraktározni, amennyit az egyéni ízléshatárok engednek. De még a teljes ár is annyira kedvező, hogy kifizetődő vele kalkulálni.