bali nyaralás

Bali nyaralás

Utazás

Bali rendkívül gazdag kulturális öröksége a szigeten mindenütt szembetűnő. Rengeteg, több, mint 2000 templom és számtalan palota látható itt.

Szinte naponta tartanak az itt élő emberek fesztiválokat, vagy egyéb szertartásokat, mivel a nap kezdete csak a szertartás után kezdődhet számukra. Különlegesség, hogy minden családnak saját temploma van, mely nagyságát tekintve sok estben nagyobb a lakóháznál.

Ezen a gyönyörű, egzotikus helyen sok lehetőség adódik túrák és kirándulások keretében a látnivalók megtekintésére. Különösen a híres Besakih templomot mely a szent Agung hegy lejtőin található,a Batur tavát és aktív, mai is működő vulkánját, Ubudot, Legiánt, Nusa Duát, Tanah Lot templomát és Ulu Watut melyet akár helikopterről is meg lehet tekinteni, mely által rendkívüli látványban részesülhet a látogató.

Több mint 13 600 kisebb-nagyobb szigetből áll Indonézia mesés világa, itt megtalálhatók még az őserdők, láthatók a működő vulkánok, harsányan zöldellő rizsföldek teraszai és hosszan elnyúló, több kilométereken át csodaszép tengerparti strandok kínálják a lehetőséget a remek nyaraláshoz.

Ezekhez a csodákhoz gazdag kultúra és történelem kapcsolódik. Az indonéziai szigetcsoport egyik legismertebbje Bali, az “Istenek szigete”. Bali az idegenforgalomnak köszönhetően fantasztikus búvárparadicsom is, azonban híres a magas színvonalú művészetéről, melyek között nagyon jelentős a szobrászat, festészet és mindezek mellett az igazi művészetet a tánc testesít meg.