arcfiatalítás

Hogyan fiatalodjon meg arcbőrünk saját önmegújító folyamatait kihasználva?

Szépség

Az emberi szervezet öngyógyító képessége lenyűgöző és határokat aligha ismer. Még csak most fedezi fel a tudomány, hogy mi mindenre képes a test, ha regenerációról van szó. A sokáig csak megtűrt, elviselt vagy éppen folyamatos küzdelem tárgyává előléptetett ráncok úgy tüntethetőek el, a hegek olyan módon halványíthatóak el, hogy minimális stimulálás hatására a szervezet öngyógyító folyamatai veszik át az irányítást. Tehát külső hatásra ugyan, de végül belső önerőből megy végbe az arcbőrt kisimító regeneráció. Ez az a lehetőség, ami életkortól függetlenül mindenkinek a rendelkezésére áll, mégpedig fájdalomtól és kellemetlenségektől mentesen, egy speciális, kíméletes eljárásnak köszönhetően.

Hogyan zajlik az öngyógyító potenciál felszínre hozása, felébresztése?

A dermapen tulajdonképpen egy olyan kollagén indukciós terápia, melyben apró tűk közbenjárásával mintegy húszezer szúrás is ejthető a bőrön, azaz a mélyebb rétegek elérése biztosított. A szervezet öngyógyító képessége ekkor lép a képbe, ami olyannyira erőteljes, hogy stimulálás hatására képes hozzájárulni a ráncoktól, szarkalábaktól, vagy a májfoltoktól való megszabaduláshoz. A technológia tulajdonképpen az arc bármely részén alkalmazható, köszönhetően a készülék sokoldalú paraméterezhetőségének. Hegek, striák, tág pórusok vagy rettegett szarkalábak vehetőek úgy kezelésbe, hogy gyakorlatilag a terápia testre szabható.

Az első lépés minden esetben az alapos, több szempontot is körüljáró állapotfelmérés. Ha itt minden rendben, akkor következhet az arc tisztítása, végül a helyi érzéstelenítés után az eljárás probléma nélkül elvégezhető. Utolsó mozzanatként hűsítő, tápláló, nyugtató maszk kerül az érintett bőrfelületre, ami egy az egyben a gyógyulást, regenerációt hivatott szolgálni.

Gyors és eredményes

A beavatkozás lényege tulajdonképpen a kollagéntermelés jelentős serkentése, ezért aztán ez a megoldás megannyi bőrgyógyászati panasz esetén eredményesen alkalmazható. A használata egyébként bőrtípustól függetlenül bárkinek jó szívvel ajánlható. Mivel minimális mértékben roncsolja csupán a bőrt, így egyrészt a regeneráció gyors, másrészt a hatóanyagok hasznosulása eredményesen és nem utolsó sorban tempósan megy végbe. A kezelés akár a kifejezetten nehezen hozzáférhető helyeken is kitűnően teljesíthet.

Összefoglalva tehát a mikrotűk támogatásával olyan mikrosérülések jönnek létre az arcbőrön, amiknek közvetlen hatására a szervezet öngyógyító mechanizmusa beindul, amiről jó tudni, hogy erőteljes, és határozottan eredményes. A terápia hatására a kisebb méretű ráncok kisimulnak, a tág pórusok összeszűkülnek, a bőr tónusossága, feszessége fokozódik, miközben az aknés hegek egyre inkább elhalványodnak. A legjobb végeredmény érdekében több kezelés javasolható, lévén minden egyes stimulálás a természetes gyógyító folyamatok lendületét serkenti, javítja.

A kezelések között mindenképpen előnyös, ha két-három hét eltelik, így az elért állapot havi, kéthavi személyre szabott arckezeléssel nagyszerűen megőrizhető.