Ezotikus karibi luxus utazások

Utazás

Utazzon a karibi szigetvilágba, válogasson legjobb karibi vagy mexikói utazásai célpontok közül.

Kuba

A forró éjszakák, a pezsgő ritmusok, a fiesta vonzzák inkább? Akkor Önnek Kuba a megfelelő uticél, kóstolja meg a híres kubai rumot, burkolózzon szivarfüstbe és tanulja meg a világ legerotikusabb utcai táncát, a kubai salsát. Kuba a Karib tenger egyik legérdekesebb szigete, ahol szinte megállt az idő,a szocializmus bája itt még mindig felfedezhető.Kuba legnépszerűbb üdülőhelye, Varadero, Cayo Largo, Cayo Coco. Havanna ugyan nem üdülőváros, de feltétlenül látni kell, a pezsgés, a fantasztikus életöröm itt még fokozottabban érezhető a város ódon falai között. Utazzon Kubába, válogasson legjobb kubai utazásaink közül.

Varadero

Dominikai Köztársaság

A Dominikai Köztársaság egy igazán idilli nyaralás helyszíne lehet, hiszen csodás tengerpartjai, a türkiz színű kristálytiszta tenger csak úgy csalogatja a látogatókat. Este pedig hangulatosa tengerparti bárokban üldögélhetünk egy pohár mennyei nedűvel a kezünkben és dúdolhatjuk a merengue forró ritmusát.A dominikai emberek, arról híresek, hogy imádnak élni, imádnak mulatni, vegyük át mi is ezt a fantasztikus életörömöt! Dominika legcsodálatosabb és legkedveltebb üdülőhelye Punta Cana, ahol minden évben több ezer turista fordul meg. A legjobb dominikai utazásokat megtalálja nálunk!

Punta Cana

Mexikó

Mexikó a maják földje, egyre népszerűbb uticél!Mexikó, olyan mint egy finom fűszeres tequila, egyszerre, szenvedélyes, tüzes és nagyon érdekes. Hihetetlen kombinációkban található itt meg az ősi és a modern, az emberközeli és a szürreális. Élvezze Mexikó minden csodáját, búvárkodjon a korallzátonyok között, látogassa meg a maja templomromokat, egyen jó nagyokat és után öblítse le egy finom, tüzes tequilával. Hajóbérlés bármelyik tengerparti településen lehetséges, fedezze fel vitorláson Mexikó partjait. Mexikóban több legkedveltebb üdülővárosai Cancun, Playa del Carmen és Cozumel, de zene kívül a fővárost Mexikóvárost és Acapulcot sem szabad kihagyni. Mexikói utak széles kínálata megtalálható oldalunkon.

TULUM