szardinia

Szardínia nyaralás

Utazás

Olaszország számtalan üdülési helyei közül az egyik legszebb ez a harsányan zöld növényzettel borított, lankás vidéken Costa Rei városban fekvő Appartements Le Ginestre apartman ház.

Az apartmanok berendezésekor a tulajdonosok a célszerűséget helyezték előtérbe. Minden apartmanhoz fürdőszoba, igényesen felszerelt konyhasarok étkezősarokkal, televízió mely bérelhető és tenger felé néző csodálatos kilátást biztosító teraszok tartoznak. A környék csodálatos látnivalóinak felfedezésére vitorlás bérlés ajánlott.

Az apartmanok a homokos strand közelében helyezkednek el, melyen a napágyak és a napernyők térítés ellenében vehetők igénybe.

A közelben található hangulatos étteremben megkóstolhatják a vendégek a híres pizzák valamelyikét a lombardiai sajtfeltéttel és azután jóízűen elfogyaszthat egy pohár „Chianti” toscanai bort. Az olasz vendéglőkben a vendégszeretet egyedülálló, már ezért is érdemes betérni egy étteremben, vagy egy délutáni fagylaltozásra a gyerekekkel együtt.

 

Az apartman házba 1 kis háziállatot lehet vinni. A közelben kerékpár kölcsönző és teniszpálya is található. A gyönyörű környéken élvezetes kirándulásokat érdemes szervezni, melyek akár a kerékpáron is megtehetők.

Az apartmanok szétszórva helyezkednek el, így előfordulhat, hogy mindössze 200 méterre található az ön apartmanja a tengerparttól és a bevásárlási, szórakozási lehetőségektől, de az is lehetséges, hogy hatszáz méterre lévő apartmanban lesz elszállásolva.A strandon van strandszervíz, amely egy napernyőt és két napágyat foglal magába, ennek ára naponta tíz euro.

Minden apartman tökéletesen berendezett az önellátó életmódra, konyhasarokkal és saját fürdőszobával rendelkeznek. Természetesen magunkkal érdemes vinni ágyneműt és konyharuhát, de bérelni is lehet.Vannak klimatizált apartmanok is.

 

Az apartman elfoglalásakor 100 euro kauciót kell fizetni, de ezt visszaadják ha mindent rendben találnak. Térítés ellenében van lehetőség teniszezésre és biciklizésre.