párizs eiffel-torony

Párizs Szállás: Érezze magát külföldön is otthon a szállodáknál olcsóbb árakon!

Utazás

Az apartman szállások Többet nyújtanak a hoteleknél: Többet ismerhet meg a helyi párizsi emberek életéből, Több függetlenséget élvezhet, Többet takaríthat meg, így Többet költhet ínyencségekre, kultúrára és romantikára. Párizsi apartmanjainkban igazán otthon érezheti magát. Betekintést nyerhet egy igazi, párizsiasan berendezett otthonba, reggelizhet frissen sült croissant-t vagy bagettet a saját balkonján, vagy egyszerűen csak bámulhatja saját lakása erkélyéről egy pohár bordeaux-i bor mellett elmerengve a párizsi utcák mindennapi életét.

Oldalainkon rövid távra bérelhető, Párizs belvárosában lévő apartmanokat tekinthet meg részletes leírással és fényképekkel. Kínálatunkban kizárólag olyan olcsó és autentikus párizsi szállás ajánlatokat talál, amelyek központi elhelyezkedésűek, saját fürdőszobával rendelkeznek, jól felszereltek, és magas színvonalúak.

Párizsi szállás ajánlatok itt

A szállásfoglalási lehetőségek mellett praktikus tanácsokkal is igyekszünk segíteni a Párizsba látogatókat, amelyekről a Hasznos információk oldalunkon olvashat.

párizs

Hogyan történik a foglalás?

1. Tekintse át apartman kínálatunkat az Apartmanok oldalunkon és válassza ki az Ön számára legideálisabb szállást!

2. Kérjen ajánlatot e-mailben, vagy a Szállásfoglaló adatlap oldalunkon a szállásajánlat kérő űrlap kitöltésének segítségével!

3. Ha ajánlatunk elnyerte a tetszését, válasz e-mailben jegyezze elő foglalásra az apartmant! Az előjegyzési időszak alatt az Ön által kiválasztott apartmant nem ajánljuk ki más Ügyfelünknek, így ez az időszak áll az Ön rendelkezésére, hogy befizesse a foglaló összegét és ezzel véglegesítse foglalását.

4. A foglaló befizetése banki átutalással (vagy a megadott bankszámlára való pénztári befizetéssel) történik, így Ön kényelmesen, akár otthonról is elintézheti foglalását.

5. E-mailben megkapja a foglalás visszaigazolását, illetve a szállással kapcsolatos minden egyéb információt és tudnivalót, így fel tudja venni a kapcsolatot az apartman tulajdonosával az érkezés idejének és a kulcsok átvételének pontos egyeztetése végett.

További hasznos oldalak:

Párizs látnivalók

Franciaország hivatalos turisztikai oldala