terhesség

A szülészorvos választás legfontosabb szempontjai

Egészség

Talán nem túlzás kijelenteni azt, hogy egy nő életének egyik legmeghatározóbb élménye az, amikor megszüli a gyermekét. Annak ellenére, hogy attól a perctől kezdve, mikor megtudják, hogy szerelmük gyümölcse nő a szívük alatt, arra vágynak a kismamák, hogy végre karjukban tarthassák gyermeküket, mégis a legtöbb nőn ilyenkor a félelem is úrrá lesz. Egyértelműen hatalmas jelentőséggel bír az egy nő életében, hogyan éli meg mind a vajúdás időszakát, és mind magát a szülést, hiszen sokan ennek az élménynek a tükrében döntik el, vállalnak- e majd a későbbiekben újabb csemetét.

Minden nőnek hatalmas dilemmát szokott okozni az, hogy melyik kórházat, és melyik orvost kellene választania. Sokan már azután ezen kezdenek el gondolkodni, hogy végre megjelenik az a bizonyos két csík a terhességi teszten. Ez pedig teljesen érthető, hiszen a szülés hatalmas fájdalommal jár, és ebben a kiszolgáltatott időszakban igenis nagyon fontos, hogy biztonságban érezzék magukat a kismamák! A szülészorvos választás menete mindig sok kérdést vet fel. Annak ellenére, hogy a leendő anyukák döntő többsége szeretne saját orvost és kórházat választani, egy ideje a területileg illetékes állami kórházban már nem megy ez olyan egyszerűen, melyről manapság sokat lehet hallani, olvasni.

Szerencsére van megoldás arra, ha valaki maga szeretné eldönteni, hogy hol és kinél akar szülni! A fenti linken található magán- egészségügyi központban, a Duna Medical Center-ben egy kiválóan felszerelt szülészet található, aminek egyik legfontosabb jellemzője az, hogy a hozzájuk fordulók ne csak szakmai hozzáértést kapjanak, de biztonságban is érezzék magukat a szülés fontos óráiban, perceiben. Náluk 3 szülészeti csomagból lehet kiválasztani azt, ami a leginkább megfelel a kismamák elképzelésinek. Ezek a csomagok nem csak a biztonságos és harmonikus szülést támogató szolgáltatásokat tartalmazzák, de a szülészorvos választást is magukba foglalják. A legjobb szakemberekből álló szakorvosok, szülészek és nővérek nem csak szakmailag vannak tökéletesen felkészülve, de tudják, hogy a várandóság, a szülés és az azt követő időszakban rendkívül fontos a lelki és érzelmi támogatás, valamint a biztonság is.

Érdemes felkeresni az oldalukat, ahol nem csak a szülészorvos választás menetének legfontosabb szempontjairól lehet megtudni több dolgot, de minden náluk dolgozó orvos bemutatkozásába is bele lehet olvasni. Abban az esetben, ha önnek is fontos az, hogy egy támogató és biztonságos környezetben, a legjobb szakemberek között hozhassa világra a gyermekét, a Duna Medical Center a legjobb választás lesz! Járjon még a terhessége legelején valaki, érdemes már ellátogatni az oldalukra, ahol legfontosabb információknak utána is tud olvasni, így lesz ideje átgondolni, hogyan és kinél képzeli el a gyermeke születését!