Spirit of Adventure

Pragmatic Play legújabb játéka: Spirit of Adventure

Szabadidő

Készülj fel egy régészeti expedícióra a brit játékfejlesztő, a Reel Kingdom legújabb, a Pragmatic Play kiterjedt nyerőgép portfóliójához hozzáadott játékán, a Spirit of Adventure-en keresztül, amely kihívás elé állítja a játékosokat, hogy egy 5 tárcsás, 3 soros rácson navigáljanak, hogy megnyerjék a játék 5,100-szoros maximális nyereményét.

Az erdőben játszódó, magas változékonyságú videónyerőgép 10 fix nyerővonallal és 96,6 százalékos RTP-vel rendelkezik, a tétek 10 p/c-től indulnak és körönként 100 £/€-ig emelkednek. A játékosoknak a bal szélső tárcsától kezdődően legalább három egyforma szimbólumot kell elhelyezniük a szomszédos tárcsákon ahhoz, hogy nyerővonalat hozzanak létre. Kivételt képez ez alól a gyémánt, amely két vagy több szimbólum esetén fizet. A Spirit of Adventure várhatóan a legtöbb Casino Online Magyar oldalra is megérkezik. Érdemes alkalmanként egy pillantást vetni az “új játékok” kategóriára, ott biztos megtalálod majd.

Játékmenet és funkciók

A gyémántok egyforma ötösével a tét 200-szorosát kapod, ami a rubin szíve esetén 100-szorosára, a kék topáz és a smaragd esetén pedig 50-szeresére esik vissza. Azok a játékosok, akik ötöt találnak el bármilyen relikviából, beleértve a tőrt, az aranykelyhet, a pajzs alakú szemmel ellátott arany medált és a totemet, a tét 20-szorosát nyerik, a 10, J, Q, K és A kártyaértékek pedig akár a tét 10x-ét is megérik az ötszörös tétért. A női pilóta a joker szerepét tölti be, amely csak az ingyenes pörgetések során jelenik meg, és az ereklyék és a bónusz szimbólumok kivételével minden szimbólumot helyettesít.

Az alapjáték során az összes tárcsán megjelenő három vagy több bónuszszimbólumot elérő játékosok elindítják az ingyenes pörgetések funkciót, és három, négy vagy öt bónuszszimbólum eléréséért 8, 10 vagy 12 garantált ingyenes pörgetést kapnak. Sőt, ha egyetlen sziget bónuszszimbólumot ér el a 3. tárcsán, szintén elindítja a kört, és 12 ingyenes pörgetést nyer.

A bónuszkör során a vad szimbólum minden pörgetésnél véletlenszerűen egy adott pozícióba mozog, és minden más szimbólumot helyettesít, valamint begyűjti a mellette lévő ereklyéket. Emellett begyűjti a hozzájuk kapcsolódó azonnali pénznyereményeket is. A tárcsák felett egy progresszív mérő található, amely az összegyűjtött ereklyék számát követi. Amikor a mérő megtelik, egy szorzó kerül hozzáadásra.

Rejtélyes nyeremény:

  • Az ingyenes pörgetések végeztével egy totem jelenik meg a tárcsákon, amely a vad szimbólumhoz hasonlóan minden pörgetésnél új pozícióba kerül. A forduló nem ér véget, amíg a totem és a joker, ugyanarra a pozícióra nem kerül.
  • A játékosok a nyereményük átvétele előtt választhatnak, hogy elveszik-e az eddigi nyereményt, vagy kockáztatják a nyereményük összegét egy rejtélyes készpénzes nyereményért, amely lehet kevesebb vagy több, mint a meglévő nyeremény összege.

Végig magával ragadó

Yossi Barzely, a Pragmatic Play üzletfejlesztési igazgatója az új játékkal kapcsolatban elmondta: „A Spirit of Adventure egy epikus kalandot kínál, amely mozgó vadakból, szorzókból és gyűjtési funkciókból áll, és mindez egy buja erdei környezetben játszódik.

„A bónuszkörbe való belépés többféle módja minden pörgetés során izgalmat okoz, és az utolsó pörgetés korlátlan ideig történő folytatásának képessége, valamint a totem-újraindítás lehetősége végig izgalomban tartja a játékosokat”.”

A Spirit of Adventure megjelenése olyan közelmúltbeli sikereket követ, mint a Clover Gold, az ókori Egyiptom témájú Eye of Cleopatra és a Chicken Chase. Mindezek és még sokan mások otthonra találnak a Pragmatic több mint 200 HTML5-öt tartalmazó, változatos nyerőgép-könyvtárában.

Egyenlőre a játék maga még nagyon új, így a közeljövőben még nem várható, hogy bónuszokat vagy promóciókat fognak hozzá hirdetni. Mindenesetre ami késik nem múlik, és a Spirit of Adventure egy elég ígéretes új nyerőgép.

Így érdemes kiválasztani a neked való nyerőgépet

A Spirit of Adventure elég ígéretesnek tűnik, de ha nem éppen a számodra ideális a játék tematikája, akkor számtalan másik lehetőség is van. Érdemes az alábbi szempontokat figyelembe venni, ha játékot keresel:

  • RTP: talán a legfontosabb dolog, amit keresünk a nyerőgépekben. Alapvetően ez a ráta mutatja meg, hogy elméletben a feltett pénzednek hány százalékát nyered vissza. A jobb nyerőgépek esetében ez általában 96-98 százalék között mozog. De ez nem kőbe vésett, hanem többtízezer pörgetés utáni elméleti visszatérítés.
  • Tematika: ha a Spirit of Adventure nem éppen a te témád, akkor találhatsz mindenféle más témát is. Vannak gyümölcsös nyerőgépek, állatos nyerőgépek, mitológiai témájú nyerőgépek, és sok más témát felölelő nyerőgépek is. Válaszd ki a neked tetszőt a látszólag végtelen lehetőség közül.
  • Bónuszok: A játékosok számára az is mindig lényeges, hogy az adott játékban milyen bónuszok várják. Ma már ebben is hatalmas változatossággal találkozhatunk. Vannak játékok, amelyekben egy-egy jackpot pool van, másokban progresszív jackpotokkal találkozunk, míg megint máshol meg lehet venni a bónuszköröket. A választás ebben az esetben is a tiéd.
  • Kiadó és hírnév: ha szereted a megbízhatóságot, akkor olyan kiadók játékait válaszd, amelyek már bizonyítottak. A nagy kiadók minden játéka külső szervezetek által is tesztelve van, így garantáltan megbízhatók.

Összegezve

A Spirit of Adventure egy új és izgalmas játéknak ígérkezik, amit a legtöbb nyerőgép-rajongó kedvelni fog. A 21. Századi sztenderdet követő grafika, a játék kellemes funkciói hamar megszerettetik mindenkivel ezt a játékot. Ha keresed a friss és új játékokat, a Spirit of Adventure jó választás lehet a listádhoz való hozzáadásra, mivel szórakoztató és jó nyereményeket is kínál. Próbáld ki még ma, és élvezd a Pragmatic Play legújabb játékát!