kádfürdő

Fürdő sóval fűszerezd meg a napodat!

Otthon

Szakíts a megszokott és gyors fürdőszobai rutinnal, és merülj el akár egy héten többször is egy kád forró vízben!

A megérdemelt énidő egy magasabb szintje

A zuhanyzás mellett n+1 indok szól. Gondolj csak a takarékosabb vízhasználatra és arra, hogy a rohanó hétköznapokon a mindennapos tisztálkodást Te is általában igyekszel gyorsan és rutinszerűen letudni. Amellett, hogy egy testet-lelket felpezsdítő reggeli zuhanynál nem is tudunk frissítőbbet elképzelni, jó, ha alkalom adtán – akár heti több alkalommal is – időt szánsz egy ráérős esti pancsolásra is. Viszont egy telikádas fürdőzést csakis akkor érdemes megejtened, ha annak valóban megadod a módját, például úgy, hogy valamilyen minőségi, aromaterápiás hatású fürdő sóval teszed azt még különlegesebbé. Ha ez megvan, jöhet még hozzá a gyertyafény, a halk zene vagy éppen az aktuális kedvenc olvasmányod.
Egy ideális hőmérsékletű relaxáló fürdő nem csak kikapcsolódást, feltöltődést nyújthat a hosszú és fárasztó munkanapok végén, de a testi- lelki egészséged szempontjából is előnyös lehet. Hallottál már a fürdő sók egészségre gyakorolt pozitív hatásairól? Ha nem, érdemes tovább olvasnod, hiszen összegyűjtöttük a fürdősók legfontosabb tulajdonságait.

fürdősó

Tisztít, regenerál, felfrissít

Kívül-belül érezheted annak a forró fürdőnek a hatását, amibe fürdő sót is teszel. Amellett, hogy a legtöbb fürdő sónak izomlazító, regeneráló és méregtelenítő tulajdonságai is vannak, aromaterápiás mivoltukból adódóan segíthetnek megszabadulni a stressztől is és kellően ellazíthatnak. De ehhez az kell, hogy igényeidnek megfelelően, tudatosan válassz a számos illatban kapható fürdő sókból!
A fürdő só nem csak egyszerűen egy tisztálkodószer. Sokkal több van benne, hiszen egyszerre ápolja, puhává varázsolja és méregteleníti a bőrt, valamint segíthet megszabadulni az elhalt hámsejtektől is azért, hogy a bőröd újra lélegezni tudjon. Kiváló gyógyír a megfáradt elnehezült végtagokra. A sajgó izmokat és ízületeket semmi sem lazítja el jobban, mint egy fürdő sóval gazdagított kád- vagy lábfürdő. Mivel a fürdő sók általában nem csak nagy tisztaságú, természetes tengeri sót, hanem izomlazító, gyógynövényes összetevőket is tartalmaznak ezért, ha itt-ott fáj vagy sajog, ha reumatikus panaszaid vannak, kifejezetten ajánlott elmerülnöd egy kád fürdő sós vízben. Ha megterhelő fizikai munkát végeztél, ha egész nap rohangáltál, vagy csak kicsit jobban túlhajtottad magadat az edzés közben, érezni fogod, hogy mennyire áldásos hatása lesz egy pihentető esti fürdőzésnek.

Fürdő só – minőség mindenekelőtt

Szerencsére manapság nagy kínálatban kaphatóak első osztályú, minőségi fürdő sók. Itt vannak máris a Sara Beauty Spa termékei, amik között bizonyosan te is megtalálod majd az abszolút kedvenceidet. A citrusos-mentás, levendulás, kókuszos, rozmaringos, árnikás fürdősók természetes tengeri sóval és gyógynövényes összetevőkkel csak rád várnak!