Diesel Fuel Cars3

FleetCor üzemanyagkártya: tudnivalók

Autó Cégvilág

A FleetCor által kibocsátott üzemanyagkártyával most a korábbiaknál is nagyobb kedvezmények érhetőek el. Nemcsak olcsóbban tankolhat hazai és külföldi töltőállomásokon, de üzemanyagkártyájával fizetheti meg az utazásai során igénybe vett különféle útdíjakat is.

Hogyan kell fizetni üzemanyagkártyával?

Fizetés előtt a Kártyabirtokos közli, hogy üzemanyagkártyával kíván fizetni, majd fizetéskor átadja a kártyát a töltőállomás kezelőnek, aki kifizetési tranzakciót indít a kártyával. A FleetCor a töltőállomás hálózatában a kártyákat, mint készpénzkímélő fizetési-, illetve igénybe vett szolgáltatásokat nyilván- tartó eszközként fogadja el.

Javasoljuk, hogy havi üzemanyag költségének megfelelő összeggel töltse fel kártyáját, így még egyszerűbbé válik tankolása

Kezelő nélküli kútoszlopnál is lehet üzemanyagot kártyával vásárolni?

Igen, amennyiben a regisztráció során ezt jelöli használatának igényét.

Autóápolási cikket, autómosást is lehet kártyával fizetni?

Amennyiben a regisztráció során ezen vásárlási jogosultságokat lehetővé tevő kártyát igényel, valamint a kártyán lévő egyenleg lehetővé teszi, autóápolási cikket, autómosást, kenőanyagot és shop termékeket is vásárolhat. A kedvezmény azonban ezekre a termékekre nem jár.

Mit a teendő, ha a kártya elveszett, megsemmisült?

A Fleetcor a klubtag írásbeli kérelmére pótkártyát bocsát rendelkezésre, ha a kártyát bevonták, vagy rendeltetésszerű használatra alkalmatlan vagy a klubtag azt letiltatta lopás vagy elvesztés miatt.

Mit kell tenni, ha valamilyen adatváltozás történt a Kártyakibocsátás után?

Amennyiben a meglévő kártyáját a kártya sérülése, letiltása vagy egyéb ok miatt (pl. rend-szám csere) módosítani kívánja és az adatlapon eredetileg másra rendelte meg a Kártyát, akkor a módosító adatlap szerződött partnerek részére adatlapot kell kitöltenie és aláírásával ellátva közvetlenül a Fleetcor részére megküldenie.