Annagora Aquapark Balatonfüred

Annagora Aquapark Balatonfüred

Utazás

Az Annagora Aquapark a mai legmodernebb technikai elemekkel célozza meg az újdonságokra és a „vizi-élet” extrém felhasználására éhes kedves vendégeit, nem megfeledkezve a társas és a játékos elemek minél gazdagabb alkalmazásának igényéről, figyelembe véve a gyermekes családok szükségleteit is.

Egyedinek számít, hogy az aquapark nemcsak nyáron, hanem egész évben alkalmas a szabadidő igényes és izgalmas eltöltésére. Télen wellness szolgáltatásokkal várja vendégeit.

A medencén és a télen is üzemelő csúszdáin kívül szaunák, gőzkabinok, illatkamra és jégbarlang is biztosítja a felüdülést.

Az igényes és innovatív elemek létrehozatala a kiemelten kezelt biztonsági igények mellett nélkülözhetetlenné teszi a legfejlettebb technológiák alkalmazását.

Az Aquapark a gyerekeket központi helyen kezeli. A terület legfrekventáltabb helyén, a létesítmény funkcionális középpontjában található a hatalmas gyermek-medence (melyhez csatlakozik a gyermek hullámmedence) biztosítva szinte egész napra szórakozást. A medencét a Lassú folyó veszi körül.

Annagora Aquapark Balatonfured

Szolgáltatások:

  1. Hullámfürdő
  2. Csúszdák
  3. Az Aquaparkban 8 különböző csúszda található: hagyma, forgó szél, lassú folyó, őrült folyó, anaconda csúszdák, verseny csúszdák, kamikáze, turbó csúszda
  4. Sportpálya
  5. Fedett medencék
  6. Gyerekmedencék
  7. Éttermek, bárok, üzletek

Elérhetőségei.
Annagora Aquapark
8230 Balatonfüred, Fürdő u. 35.