medencefedés

Polikarbonát medencefedések, elérhető árakon

Otthon

 

Nem utolsósorban a modern medencefedéseknek  köszönhetően már kora tavasztól késő őszig lehetősége nyílik a fürdőzésére.  A mai medencefedések hozzájárulnak a medencevíz melegen tartásához, sőt a medencefedés kupolája alatt keletkező meleg levegő elősegíti a medence vizének felmelegedését. Az alábbiakban az Alukov Hungária három, elérhető áron beszerezhető medencefedési termék típusát mutatjuk be.

AZURE Flat medencefedés

Az AZURE medencefedések a maguk kategóriájában a kifejezetten olcsó medencefedési sávba sorolhatóak. A termék minősége mégis vetekszik a középkategóriás árú termék családokéval. Az AZURE Flat medencefedés kiváló megoldás azok számára, akik nem szeretnék kertjük látványát feláldozni, erre tökéletes az alacsony kialakítású, mégis elegáns medencefedési termék. AZURE Flat medencefedés polikarbanonát alapú termék.

azure-flat-medencefedes

VIVA medencefedés

A VIVA medencefedés az AZURE-hoz hasonló alacsony kialakítású medencefedések közé sorolható. A tágabban értelmezett termékcsaládokon belül a Corona és a Riviéra modell sajátos kombinációjának tekinthető. A modern kialakítású, igényes kinézetű medencefedésnek csak az egyik oldalára épült sínpálya.

VIVA medencefedes

 

AZURE Uni Kompakt medencefedés

Hasonlóan az AZURE Flat  termékcsaládhoz, az AZURE Uni medencefedések is a maguk kategóriájában egy jól felszerelt, minőségi anyagokat felhasználó, de mégis olcsó terméknek számítanak. Az AZURE Uni a középmagas medencefedések kategórájába sorolható, formatervezése a klasszikusok közé besorolható, de magassága révén mégis csak szabadabb mozgást biztosít a medence fedése alatt. A termék szintén polikarbonat alapanyagból készült.

AZURE Uni Kompakt medencefedes