Pandora karkötők: Minden napra más Pandora karkötő

Szépség

Ékszert viselni több évezredes szokás, de még ma is nagyon személyes dolog. Egy jól megválasztott darab szavak nélkül beszél helyettünk és rólunk, finoman megmutatva személyiségünk vonásait.

Legyen az a boldogságunk szimbóluma, a szerelmünk záloga vagy a szerencsénk hordozója, egy életen át elkísérhet minket. Rátalálni az igazira, a hozzánk leginkább illő ékszerre nehéz vállalkozásnak tűnik, de akadnak olyan egyedi és szofisztikált alkotások, amik a válogatást is örömtelivé varázsolják. És hogy mindez hogyan lehetséges?

Mindenkinek van egy története, amit szeretne elmesélni, ami a különleges pillanatok egyedi láncolata, ami azzá tesz minket, akik vagyunk. A Pandora ékszermárka ezeket a pillanatokat ünnepli, és önti ékszerekbe, hogy mindenki megtalálhassa azt a darabot, ami segít elmondani a történetét.

A márkát a Per és Winnie Enevoldsen házaspár alapította 1982-ben Dániában, hogy az összetéveszthetetlen design és a magas minőség ötvözésével megalkossák a Pandora ékszer manufaktúrát, ami egy kis helyi vállalkozásból rövid idő alatt nőtte ki magát olyannyira, hogy ma már a harmadik legnagyobb ékszergyártó a világon, ami 6 kontinens 100 országában elérhető. Ez a elképesztő eredmény, illetve az utánozhatatlan stílus Lone Frandsen tervezőnő, valamint munkatársa Lisbeth Larsen szakmai odaadását és teljesítményét dicséri, akiknek szintén a nevéhez köthető az ikonikussá vált Pandora karkötő, illetve az ehhez kapcsolódó apró charmok. Az ékszermárka titka tehát abban rejlik, hogy megfizethető, magas minőségű, kézzel befejezett ékszereket készít, a lehető legetikusabb formában.

Minden nap egy másik ékszer

A klasszikus darabok mellett az etikus ékszermárka egyik legfontosabb és legkedveltebb ékszertípusa a Pandora karkötő, amelyeknek különleges tulajdonsága, hogy variálható és kombinálható elemekből állnak. Sterling ezüst, Pandora Rose, 18 karátos arannyal futtatott Pandora Shine, 14 karátos arany, színes fonott bőr és szövet karkötők, karperecek közül válogathatunk, és elképzeléseink, vágyaink, történetünk szerint alkothatunk magunknak a cserélhető és kombinálható ékszeralkatrészek, charmok, kis medálok segítségével teljesen egyedi karkötőt, akár minden egyes nap valami teljesen újat.

A Pandora karkötők széles választékának három egymással nem kompatibilis termékvonala három különböző családja is létezik, a Moments, a Reflections és a Me kollekciók.

Moments karkötők és charmok

 

Ez a klasszikus család alapkarkötőkből, illetve a hozzájuk illő charmokból, spacerekből és klipekből épül fel. A finoman nőies Moments kollekció a karkötőkre illeszthető charmok széles választékát kínálja, a kifinomult elegáns darabokat éppúgy megtaláljuk itt, ahogy a merészebb, modernebb figurákat, rajzfilmkaraktereket. A Pandora charm kismedálok, ezek a szikrázó kristályokkal, színes kövekkel, illetve látványos tűzzománccal díszített kiegészítők segítenek, hogy ékszer formájában is megőrizhessük a fontosabb pillanatokat, amiket a stílusos karkötőnkre pillantva újra és újra felidézhetünk.

Reflexions karkötő választék

 

A kollekció sajátossága, hogy az alapkarkötő egy olyan magas minőségű fémekből szőtt, hálós karkötő, ami kialakításának köszönhetően nagyon rugalmas. A Moments karkötőknél szélesebb, pántszerű ékszer finoman fekszik a bőrre, hogy a speciálisan ehhez a típushoz illő klip charmokkal ízlésesen elegáns, de mégis játékos összképet fessen.

Me kollekció

A Pandora karkötők családjának legifjabb tagja, ami fiatalos mintákkal és formákkal képviseli az újabb generáció világát. A Me kollekció darabjai alacsonyabb költségűek, így kedvezőbb áron elérhetőek, de ennek ellenére a nagyobb testvéreihez hasonlóan részletesen kidolgozottak. Ezek az elemek csak egymással kombinálhatóak, de a láncszemekből felépülő nyaklánc is éppolyan könnyen díszíthető az apró Me charmokkal, ahogy a kígyólánc karkötő. A Pandora ennél a kollekciónál újragondolta a charmokat, így születtek meg ezek a csillogó kövekkel díszített, kisebb méretű kiegészítők.