koromreszeles labfejen

Körömszabályozás, fájdalommentesen? Így csinálja egy pedikűrös!

Szépség

Benőtt köröm? Csőköröm? Olyan kellemetlenségek ezek, amik mindennaposak és milliók életét keserítik meg. De nem kell őket sem eltűrni, sem elviselni, mert létezik kíméletes, kényelmetlenségektől mentes, egyben tartós megoldás.

Íme, egy ötvözet, ami megannyi dilemmára válaszként szolgálhat!

Az Unibrace körömszabályozás egy olyan innovatív technológia, aminek köszönhetően a benőtt körmök, illetve a csőköröm kezelése könnyedén, fájdalommentesen megoldható. Ez a podológiai eszköz egy nikkelacél ötvözet, aminek a felhelyezése pofonegyszerű és gyakorlatilag kiválthatja az orvosi beavatkozást, műtétet. Ez mindenki számára megnyugtató fejlemény, különösen annak fényében, hogy a látható siker érzékelhető, tapasztalható. Viszont mivel speciális eljárásról beszélünk, ezért az elsajátításához tanfolyami végzettség szükséges, ahol a körömszabályozó elkészítése és felhelyezése kerül terítékre. Ez az egyetlen eszköz képes egyesíteni az eddig létező összes spange technikát, úgyhogy megéri vele foglalkozni. A vendégeknek pedig vadonatúj perspektíva nyújtható a technológiai vívmánynak hála, lévén nem kell semmilyen fájdalmas, bonyolult, kockázatos beavatkozással számolni. Körömbenövéssel vagy csőkörömmel együtt élni így sem egyszerű feladat, viszont ezzel a tudással végre száműzhetőek a kellemetlen, s csak időszakos megkönnyebbülést hozó technikák.

Melyik az a termékcsalád, aminek az alkalmazásával még eredményesebbé varázsolhatóak a kezelések?

Az Arkada, mint márka garantáltan nem ismeretlen mindazok számára, akik a szakmában jártasak. Hogy miért? Azért, mert a krémek, szérumok, olajok egyaránt a speciális terápiák tartós sikerét támogatják azáltal, hogy mérséklik a gyulladást, megszüntetik a gombás fertőzéseket, vagy éppen kényeztetve ápolják a körömlemezeket, a kiszáradt, berepedezett bőrt. Ez az a fajta prémium gondoskodás, ami nem hiányozhat egyetlen profi pedikűrös repertoárjából sem. A vendégek elégedettsége pontosan ugyanannyira borítékolható, mint a kezelések látható, érzékelhető, tapasztalható végeredménye.