Kantáros farmer kismamáknak

Kantáros farmer kismamáknak: ez lenne az egyik legkényelmesebb nadrág?

Divat

Egy nő életében többször is előfordul az, hogy meg kell barátkoznia a teste változásaival. Kezdődik ez a pubertás korral, amikor el kell fogadnia azt a lányoknak, hogy a nemi hormonok fokozott termelődése miatt jellegzetes változások következnek be a testükön, és véget ér majd jó néhány évtizeddel később a menopauzával. A kettő között azonban lesz még egy olyan alkalom, amikor a hölgyek teste erőteljesen el fog térni a megszokottól, ez pedig a terhesség alatt lesz. Legyen szó bármelyik időszakról, nem csak a testet viseli meg nagyon az átalakulás, de sok, addig ismeretlen lelki hatás is éri a gyengébbik nemet.

Kezdetben a terhesség okozta eltérések nem szembetűnők, ám idővel egyre hangsúlyosabbak lesznek a testen az változások. Ezt van, aki könnyen eltudja fogadni, van, aki nehezebben. Mindenképp fontos az, hogy a kismamák ne csak kényelmes ruhadarabokat viselhessenek, de mindig csinosnak és vonzónak érezhessék magukat az adott szettben. Az első „sokk” akkor szokta érni a nőket, amikor a meglévő nadrágjaikat már nem tudják begombolni. Szerencsére nem kell megijedni, ilyenkor nem arra vannak ítéltetve a kismamák, hogy csak melegítőt viselhetnek a 9. hónap végéig, hiszen manapság már külön divat ág foglalkozik azzal, hogy olyan kényelmes és egyben stílusos farmereket hordhassunk a leendő anyukák, melyekben továbbra is nőnek érezhetik magukat!

A farmer örök divat, így legyen szó kantáros farmerról, vagy hagyományos darabról, egész biztos mindenki gardróbjába lapul néhány ilyen nadrág. Joggal merülhet fel a kérdés, hogy mikor lehet, jobban mondva mikor illik farmert felvenni. Hétvégére ideálisak ezek a kismama farmerek, de kevésbé formális eseményeken is helytállnak. Eltérő szokott az lenni, hogy ki mikor dönt úgy, hogy ideje kismama farmer után nézni, mindenkinek magának kell érezni azt, mikortól kényelmetlen már a hagyományos derekú farmerja. Ami biztos, hogy egy jó kismama nadrág kényelmes viselet lesz mind az anyukának, mind pedig a pocaklakónak. Abban az esetben, ha jól választ valaki ilyen farmert, szabásának hála magáról a nadrágról nem is lehet majd megállapítani, hogy ez egy kismama nadrág, maximum a gömbölyödő hasról.

Nálad is elérkezett az idő, hogy beszerezz néhány kismama farmert? Mindenképpen keresd fel a linken elérhető bboom oldalt, ahol széles választékban találod meg a legkényelmesebb és legdivatosabb darabokat. Legyen szó slim vagy regular fazonról, esetleg a kantáros változatról, itt egész biztos találsz majd olyan farmert, ami megfelel az elképzeléseidnek. Ami fontos, hogy nagyon oda kell figyelni a megfelelő méret kiválasztására egy kismama farmernél is, hiszen itt nem fog működni az a „majd bele fogok nőni” gondolkodás, amit jellemzően a gyerekeknél alkalmaznak Azt szokták tanácsolni, hogy az alapméretnek megfelelő méretezésű kismama farmert válasszanak maguknak a leendő anyukák.