fürdőruha

Divatos és nélkülözhetetlen fürdőruhák a családi nyaraláshoz

Divat

Bár az igazi strandidő idén kissé csúszik, érdemes már most felkészülni a tengerparti nyaralásra, vagy a medence melletti strandolásra. Egy jól megválasztott ruha nem csak kényelmes viseletet biztosít, de a viselője önbizalmát is jelentősen növelheti, és ez a fürdőruha tekintetében is igaz. Ma már mindenki megtalálja az igényének és a testalkatához leginkább megfelelő alapdarabot.

Melyik fürdőruhafazonok lesznek idén a legdivatosabbak?

Sokan már hónapokkal korábban lefoglalták a nyári nyaralást, de még azok sincsenek késében, akik mostanában döntik el, hogy hová utazzanak. Itt az ideje, hogy az idei nyaralásra stílusos és kényelmes darabokkal készüljünk. A divatos és kötelező alapdarabok közé tartozik a bikini, a fürdőnadrág, vagy a fürdősort, amelyek az anyaguknak köszönhetően nem csak kényelmes érzést nyújtanak, de rendkívül könnyen száradnak. Ma már nem nehéz megtalálni a stílusos darabokat, amelyek az idei nyaralás vagy medencézés elengedhetetlen kellékei lesznek. Nem csak a választék bőséges, de a trend is igazodik a különböző fogyasztó igénykehez: egyaránt divatos az olyan bikini, amely a testet alig takarja, vagy a pompás dekoltázst varázsoló push-up fürdőruha.

A moletteknek sem kell lemondani a stílusos megjelenésről!

Egy jól megválasztott ruha nem csak kényelmes viseletet biztosít, de kihangsúlyozza az előnyös tulajdonságokat – és jelentősen növelheti az önbizalmat. Ez a fürdőruha tekintetében is igaz! A választéknak köszönhetően a teltebbek számára kimondottan előnyös egyrészes fürdőruhák kaphatók, és szerencsére nem csak a klasszikus fekete színekben. Sokan kizárólag azért vásárolnak fekete fürdőruhát, mert úgy gondolják, hogy ez az egyetlen színárnyalat, amelyben karcsúbbnak tűnnek. Pedig egy minőségi színes fürdőruha modell csodákra képes, még a nem hibátlan alakkal rendelkezők is káprázatosan nézhetnek ki a minták ellenére is! Az alakformáló modellek még azok számára lehetőséget biztosítanak a tündöklésre a vízparton, akik itt-ott felesleggel rendelkeznek, vagy akiknek a nagyobb keblük miatt extra támogatásra van szükség.

fürdőruhák

Milyen minták és színek a legtrendibbek?

Idén nyáron nagyon divatosak a vadállatmintás – leopárd és jaguár mintás darabok, a trópusok szerelmesei pedig pálmafás vagy színes trópusi virágokat ábrázoló fürdőruhákban gyűjthetik be az elismerő pillantásokat. A vadabb színárnyalatok mellett a letisztult fekete-fehér csíkos, vagy pöttyös kombinációval is garantáltan sikert arathatunk.  A korábbi években nagyon divatosak voltak mind a bőrhatású, mind a metál hatású szettek. A különböző metál fémhatású, csillogó anyagokat idén is pazar modellekben dobták piacra a legbevállalósabbak számára. A fürdőruha szetthez érdemes stílusban és színben passzoló strandruhát is választani.

A fürdőruhák anyaga

A fürdőruhák anyaga olyan speciális műszálas szövet (például poliamid), amelyet kimondottan fürdőruhák számára terveztek, és bár nem közismert, de a kínálat több éves kutatás és fejlesztés révén alakult ki. A különleges eljárásnak köszönhetően könnyen és gyorsan száradnak, és magas az UV valamint a klórállóságuk. A fogyasztói elvárásokhoz igazodva a gyártók évről évre szebbnél szebb színekkel és mintákkal rukkolnak elő – amelyekből számtalan modell készül a különféle igények, és testalkati adottságok kielégítése céljából.

Mit vigyünk magunkkal a családi nyaralásra?

A családi nyaralásra készülve érdemes idejében ellenőrizni a korábbi darabokat, előfordulhat, hogy a színe már megfakult, vagy a gumírozása engedett. A gyerekek egy szezon alatt rengeteget nőnek, így korántsem biztos, hogy a tavaly vásárolt fürdőruhák mérete idén megfelelő lesz. A fürdőruhák mellett a különféle strandruhák is nélkülözhetetlen darabok, hiszen nem rendelkezik mindenki ideális alakkal, amelyet szívesen mutogatna. Emellett a napsugárzás ellen is védelmet nyújthatnak. Ugyanakkor hasznos, ha a család minden tagjának egy-egy váltás bikini vagy fürdőnadrág bekerül a bőröndbe.

Hol vásároljunk?

A hagyományos ruhaüzletek és sportáruházak mellett egyre több, kifejezetten fehérneműre szakosodott webshopból is vásárolhatunk, ahol női egyrészes fürdőruhák, gyermek fürdőruhák, és strandkiegészítők széles választékából lehet válogatni. Ráadásul az online vásárlás számos előnnyel is jár, például ideális körülmények között tudunk a modellek közül választani, és az összeillő szetteket összerakni – akár a család minden tagja számára.
(Fotók: astratex.hu)