Borey Ratanak Phnom Penh

Borey Ratanak

Ingatlan

Borey Ratanak Kambodzsában, Phnom Penh város Kouk Roka kerületében található.

Az ingatlan tágas belső és külső terekkel van kialakítva, és egyike a legjobb ingatlanbefektetési lehetőségeknek, mivel az ország leggyorsabban fejlődő és növekvő területén van. Az épület közelében kávézók és piacok találhatóak, emellett iskolák, bankok és szórakozóhelyek rövid távolságra érhetőek el.

A város 1860-as évektől a Kambodzsai Királyság fővárosa, a Tonlé Sap és a Mekong folyók találkozásánál fekszik, és napjainkban az ország gazdasági központjává fejlődött.

A projekt fejlesztője a Borey Ratanak Phnom Penh társaság, amely a kambodzsai piacon egyre növekvőbb szerephez jut. Olyan minőségi projektek fejlesztésében érdekelt, amely az ingatlan befektetők részére a legjobb színvonalú terméket hoz létre.

Borey Ratanak Phnom Penh

A két emelet magas épületben 2 és 4 lakószobás apartmanok kerültek kialakításra, amelyekhez 3 és 5 fürdőszoba csatlakozik. A lakások ideálisak akár közepes méretű családok számára. A fürdőszobák felszereltsége tökéletes, minőségi szerelvényekkel építették be. A konyhában akár az egész család kényelmesen elfér. A tágas nappali a ház középpontjában található. A lakások kényelmes bútorokkal világítással, TV-vel vannak berendezve. A tágas erkély nemcsak jó levegőt, de tökéletes kilátást nyújt.

Az apartmanokhoz közösségi létesítmények tartoznak, és a közeli kávézókon, piacokon és élelmiszerboltokból minden beszerezhető, amit a napi szükséglet megkíván. Az épület 24 órás biztonsági szolgálattal, kamera rendszerrel felszerelt, és parkolóval ellátott. Az épület környezete fásított, a kertekben kellemes sétákat lehet tenni.