Bibione

Bibione nyaralás

Utazás

Ez a csodálatos üdülőparadicsom Bibione, a magyar nyaraló vendégek kedvelt helye. Az üdülőhelyet mesterségesen hozták létre, korábban ezen a területen nem volt lakott település, kizárólag turisztikai elgondolásból hozták létre a várost mintegy ötven éve, tehát ez a terület valóban a turisták kényelmét és kikapcsolódását szolgálja.

A tengerpartja nagyon szép, hosszú homokos, a víz lassan mélyülő és gyönyörű tiszta, végig a parton rengeteg napernyővel, árusokkal, fagylaltosokkal, gyümölcsössel, mozgó piacossal, egyszóval a tengerpart állandóan nyüzsgő és szeretni való.

A városban sok szórakoztató, vidám program áll a turisták rendelkezésére. A kikapcsolódáshoz számtalan zenés bár, hangulatos kávézó, söröző és egyéb éjszakai mulatóhely várja az itt nyaralókat.

A hölgyeknek kötelező program a bibionei piac, ahol minden megtalálható nagyon kedvező árakon, akár főzésről, akár divatról legyen szó.

Bibione

Bibionéban nincsenek különösebb látnivalók, aki történelmi vagy kulturális nevezetességet szeretne látni annak el kell utaznia Lignanoba ahol a “Dotto” kis vonattal be lehet járni az egész várost. Érdemes megtekinteni a Szent Zakariás templomot, az állatkertet ahol a világ minden részéről hozott több ezer állatfaj látható, a vidámpark amely a Strabilia Parkban várja az érdeklődőket.

Aki még ennél is többre vágyik az részt vehet egy kellemes hajókiránduláson, mely remek alkalom egy velencei városnézésre, vagy csak a gyönyörű Stella folyón hajókázhat és láthatja a csodálatos maranoi lagúnát, ellátogathat egy hamisítatlan tipikus kis halászkunyhóhoz és a vissza úton a kapitány gitárjátékát élvezheti.